Search
  • učiteljica Irena B.

20. ožujka 2020. PETAK

Dragi učenici!

Nadam se da se snalazite u novonastaloj situaciji. Znam da vam nije lako, kao ni vašim roditeljima. Svima nam je ovo novost i normalno je da ponekad ne znamo što i kako uraditi. Važno je raditi, a tko radi, taj i griješi. Onaj tko nikad nije pogriješio, nikad nije pokušao napraviti nešto novo. Svima nama ovo je novo. Zato imamo pravo griješiti.

Uvjerena sam da vam vaši roditelji pomažu. Morate znati kako oni imaju mnogo više obveza oko svoga posla i drugih kućanskih poslova. Zato ako nešto ne znate riješiti bez njih budite strpljivi, pomoći će kasnije. Svakako se trudite pokazati im koliko ste samostalni u ispunjavanju svojih obveza.

Za sada zadatke koje ste dobili ne morate riješiti u zadanom roku, ali je važno da ih riješite. Prvi je tjedan i svi se tek uhodavamo.

Najvažnije je da svi vidite stranicu našeg razreda i trudite se napraviti zadatke u bilježnicu koju smo nazvali Moj dnevnik učenja na daljinu. Također je važno da su vaši roditelji aktivni u našoj učionici 4. c na Viber grupi. Ako ima kakvih problema oko toga, zamolite roditelje da mi jave.

Podsjećam kako je važno gledati Školu na trećem za četvrti razred koja nam za sada nudi ponavljanje onoga što smo već naučili u pravoj školi. Nastava je svakoga dana od 15:00 do 17:00 sati.

Ono što je ovoga trenutka najvažnije da čuvamo zdravlje i pridržavamo se uputa koje su veoma važne kako bi što prije pobijedili virus.

Ono što učinimo danas može poboljšati naše sutra.

Vaša učiteljica Irena37 views

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now